Beste schuttersvrienden,

Na twee jaar geen wedstrijden te kunnen organiseren, zijn wij verheugd jullie weer te kunnen uitnodigen voor onze wedstrijd. Het waren rare en onzekere tijden in verband met het Corona virus. Iedereen heeft hier op welke manier dan ook mee te maken gehad. Nieuwe regels en beperkingen werden ingesteld om het virus zo veel mogelijk in te dammen. Hierdoor moesten de sportverenigingen sluiten, maar mochten we per 25 mei weer open.

Ook wij gingen de uitdaging aan om dit jaar, in opvolging van alle maatregelen die nog over zijn, onze wedstrijd te organiseren. Het is ons daarom een genoegen om u uit te nodigen voor alweer de 24e door onze vereniging georganiseerde wedstrijd. In het kader van de Open / Grand Prix National wedstrijden.

De wedstrijd van SV. de Korrel wordt dit seizoen gehouden van donderdag 7 tot en met zaterdag 16 oktober 2021 met uitzondering van zondag 10 oktober. Op zaterdag 9 oktober verwachten wij met name de schutters die uitkomen in de mindervalide klasse of de klasse voor visueel gehandicapten. Evenals de voorgaande jaren hebben wij het onderdeel “Gelukschieten” in ons programma opgenomen.

De commissie en onze vrijwilligers doen er alles aan om de bezoekers en schutters de ruimte te geven maar wegens de coronamaatregelen zijn we genoodzaakt een aantal zaken anders aan te pakken, zoals het coronatoegangsbewijs dat je nodig hebt om toegang tot de kantine te verkrijgen. Om een leuke wedstrijd te schieten binnen alle maatregelen vragen wij u om hier zelf een steentje aan bij te dragen door de Corona informatie door te lezen door in het menu de knop Corona te kiezen en u tijdens de wedstrijd  aan de gestelde protocollen van het RIVM te houden. Want wij hopen u gezond en wel te mogen begroeten bij onze Grand Prix wedstrijd, waar zoals gebruikelijk, voor iedere deelnemer een presentje klaar ligt.

Onze wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door:

Opgave voor deelname

W. Moors 0527-619345 / 06-22347967 (ma-vrij van 19:00 tot 21:00 uur) of per mail:

Op dinsdagavonden en tijdens de wedstrijd zijn we te bereiken iop 06-20132101 (voorzitter) / 06-29498515 (secretaris)

Wedstrijdprogramma

Klassering gaat volgens LG en LP klassering boek. Ongeklasseerde schutters met licentie nummer hoger dan 199838 schieten in de laagste klasse van de categorie. Alle andere ongeklasseerde schutters schieten in de H-klasse. Tijdens de Grand Prix wedstrijd van SV De Korrel wordt er geschoten volgens het schiet- en wedstrijdreglement van de KNSA. In gevallen waarin het reglement niet voorziet, beslist het bestuur van SV De Korrel.

Luchtgeweer persoonlijk:

Er wordt geschoten in de Heren H/A/B/ Vet H/A en Dames H/A - klasse
De wedstrijd gaat over 60 schoten, Vet 40 schoten, op enkelschots schijven.
Het inschrijfgeld voor LG bedraagt € 7,-

Luchtgeweer opgelegd

Er wordt geschoten in de Vet Opgelegd H/A/B
Dit seizoen is ook weer de Senioren klasse vanaf 21 jaar aan de wedstrijd toegevoegd.
De wedstrijd gaat over een serie van 40 schoten.

Mindervalide / Visueel gehandicapten klasse

De wedstrijd gaat over een serie van 40 schoten.
Het inschrijfgeld bedraagt € 7,-

Scores op het onderdeel luchtgeweer worden op decimalen geteld.

Luchtpistool persoonlijk

Er wordt geschoten in de Heren H/A/B /Vet H/A en Dames H/A - klasse
De wedstrijd gaat over 60 schoten, Vet 40 schoten (2 schoten per schijf)

Luchtpistool opgelegd vanaf 55 jaar

Eén klasse De wedstrijd gaat over een serie van 40 schoten.

Jeugdwedstrijd Luchtgeweer/Luchtpistool
Er wordt geschoten in de Jun-A/B/C en C/D-opgelegd
Junioren A Heren en junioren A dames 60 en B/C en C/D – opgel 40 schoten
Het inschrijfgeld voor LG /LP bedraagt € 3,50.

De wedstrijd telt ook automatisch mee voor de junioren competitie 2021/2022

Geluk Schieten
Net als de voorgaande jaren hebben we het onderdeel Geluk Schieten aan ons pakket toegevoegd. Voor de meest gelukkige deelnemers aan het Geluk Schieten hebben we dit jaar diverse leuke prijzen klaar staan. Deelname staat open voor een ieder die ook aan onze Grand Prix wedstrijd deelneemt.

Kosten bedragen € 1,- per gelukskaart
Het aantal gelukskaarten is onbeperkt.

Pakketten
Pakket Persoonlijk LG of LP + 4 “gelukskaarten” voor € 10,-
Combi pakket LG en LP + 4 “gelukskaarten” voor € 15,-

Als prijs kan men uit een Eremetaal of VVV cadeaubon kiezen.

Zie ook: Wedstrijdkalender_GP2021-2022