In verband met Corona hebben we maatregelen moeten nemen om de wedstrijd zo veilig mogelijk te laten verlopen en zijn we gehouden aan de protocollen en regels die gelden. Hierbij zijn wij uitgegaan van de regels van het RIVM, NOC*NSF en de KNSA. Als bestuur volgen we alle maatregelen op de voet, mochten er wijzigingen plaatsvinden dan stellen wij u uiteraard middels deze pagina daarvan op de hoogte. We verzoeken elke bezoeker om zich aan de Corona regels en protocollen te houden.

Algemene coronaregels

• Bij gezondheidsklachten; blijf thuis.
  • Bij binnenkomst registreer jezelf en ontsmet uw handen.
  • Maximaal 3 personen tegelijk in de kleedkamer.
  • Onze 11 schietbanen zijn allemaal beschikbaar met tussenschermen.
  • Toegang tot de kantine, kan alleen met een geldig coronatoegangsbewijs.

Coronatoegangsbewijs

Voor het verblijf in onze kantine is sinds 25 september een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs maak je met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona.

Hieronder lees je hoe je een coronatoegangsbewijs kunt maken:

1. Download de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl 2. Upload 1 van de volgende 3 bewijzen in de CoronaCheck-app:
  • testbewijs
  • vaccinatiebewijs
  • herstelbewijs

Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Wij scannen bij de ingang van de kantine de QRcode. En neem je legitimatiebewijs mee (en die van eventuele kinderen). Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.

Alleen de QR code van de Corona checkapp is tot heden het enige geldige toegangsbewijs. Het gele boekje of een vaccinatie bewijs is niet geldig. Gevaccineerden zonder smartphone kunnen via de CoronaCheck-website een papieren coronapas aanvragen. Wie geen DigiD, smartphone of computer met printer heeft, kan een coronabewijs op papier toegestuurd krijgen. Hiervoor kun je bellen naar de helpdesk van CoronaCheck via het telefoonnummer: 0800-1421.

Meer informatie:

• Uitgebreide informatie hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt met een test-, vaccinatie- of herstelbewijs staat op nl/coronabewijs-evenementen.
  • Informatie over de CoronaCheck-app of CoronaCheck Scanner-app staat op coronacheck.nl of neem contact op met de CoronaCheck helpdesk

Wij doen ons uiterste best om buiten aan de achterkant van ons clubgebouw een terras te creëren. Zodat iedereen zonder geldige QR code, alsnog bij het clubgebouw kan verblijven. Voor het terras en het schieten is geen toegangsbewijs nodig. Het afhalen van eten en drinken aan de bar is wel toegestaan. Betalen en het nuttigen ervan, moet buiten de kantine gebeuren.

Schutters zonder toegangsbewijs

Schutters zonder geldig toegangsbewijs kunnen via het terras aan de achterkant van het gebouw naar binnen. Wanneer de schutter uitsluitend schietsportactiviteiten verricht, hoeft hij niet gecontroleerd te worden op het coronatoegangsbewijs, maar wel wanneer hij in de kantine wilt verblijven.